Op zoek naar anoniem hulp?

 
anoniem hulp
Zelfhulp en professionele hulp Druglijn.be.
Zelfhulp en professionele hulp. Bij De DrugLijn kan je terecht met al je vragen over drank, drugs, pillen, gamen en gokken. Voor informatie, een eerste advies of voor adressen voor hulp en preventie. Anoniem, objectief en zonder te oordelen of veroordelen.
lening
Links JAC heel Vlaanderen.
De Holebifoon is er voor iedereen met vragen rond holebiseksualiteit en gender. Ghapro, of voluit Gezondheidszorg en hulpverlening aan prostituees, verleent gratis en anoniem hulp aan vrouwen en mannen die werkzaam zijn in de prostitutie in de provincie Antwerpen en Vlaams Brabant.
bedrijfsfilm
Telefonische hulpverlening en chat Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Telefonische hulpverlening en chat. Zoek je iemand om anoniem en in alle privacy mee te praten? Dan kan telefonische hulpverlening of online hulpverlening interessant zijn. Bij een aantal organisaties kan je terecht voor een telefonisch gesprek of een online chat.
Keyboost France
Wat biedt Tele-Onthaal aan?
Wegwijzer naar meer hulp. Hier vind je een overzicht van organisaties die je misschien verder kunnen helpen. Elke gebruiker van de site van Tele-Onthaal dient zich op de hoogte te stellen van deze disclaimer. Het gebruik van deze site impliceert dat je hiermee akkoord gaat. Wil jij luisteren? Zoek je een uitweg? Elk gesprek is anoniem en gratis.
thuisinhendriks.nl
Hulp nodig voor iemand met depressie? Of voor jezelf?
Is je huisarts niet bereikbaar, ga dan naar de huisartsenwachtdienst om een dokter van wacht te zoeken in je regio. Telefonische hulp of chat is 24/7 bereikbaar via Tele-Onthaal Tel. 106 of de Zelfmoordlijn Tel. Je kan anoniem beroep doen op deze diensten.
Anoniem online hulp bij psychische problemen.
Je kunt via deze website anoniem online hulpverlening krijgen bij psychische problemen zoals: borderline, paniekaanvallen, seksueel misbruik, eenzaamheid, anorexia, mishandeling maar ook bij autisme, burn-out of andere psychische problemen. Deze anonieme hulp krijg je van deskundige hulpverleners, getrainde vrijwilligers maar ook lotgenoten.
Dringend hulp nodig? Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Tik daarvoor in het tekstvakje wie of wat zoek je de zoekterm spoedopname in. Telefonische hulp en chat. Misschien heb je liever een telefonisch contact? Zowel Tele-Onthaal via het gratis en anoniem telefoonnummer 106 als de Zelfmoordlijn via telefoon op het gratis en anoniem nummer 1813.

Contacteer ons